bmateijsen
Sprokkelaar
- Berichten
- 29
Onlangs heeft Janneke Vreugdenhil in de NRC een recept van Freddy's ribs gepubliceerd van House of Cards. Hoewel zij ze in de oven heeft gemaakt, vond ik het een uitgelezen kans om deze op de WSM te maken. Recept: http://www.nrc.nl/koken/2014/02/10/freddys-ribs/
Verder had ik nog wat Walchers Gilde spek op de planning, dus die zitten naast het rib rack. Ribben zijn trouwens van Beef & Steak.
Na 5 uur.... de bbq saus erop en na 30 minuten ze omgekeerd en nog een keer de saus...
De smoked beans waren daarna ook klaar... rookhout was eiken.
Resultaat:

Verder had ik nog wat Walchers Gilde spek op de planning, dus die zitten naast het rib rack. Ribben zijn trouwens van Beef & Steak.
Na 5 uur.... de bbq saus erop en na 30 minuten ze omgekeerd en nog een keer de saus...

De smoked beans waren daarna ook klaar... rookhout was eiken.
Resultaat:
