B
Bram
Gast
Al tientallen jaren ben ik een fervente barbecuefreak. Zelfs als het vriest dat het kraakt, het liefst met een dik pak sneeuw, gaat bij ons de barbecue aan. Menigeen verklaart me voor gek, maar als ze eenmaal de smaak geproefd hebben gaan ze, al dan niet onder het genot van een verkwikkend borreltje, een voor een over stag.
Mijn liefde voor het barbecue?n is echter pas echt aangewakkerd in 1995. Sinds die tijd kom ik jaarlijks in het zuiden van Rusland waar ik min of meer in de ban ben geraakt van de Centraal-Aziatische manier van barbecue?n. Dat gebied is een smeltkroes van nationaliteiten wat zo z?n weerslag heeft op de nationale keuken en dus ook op barbecue?n.
Bram
Mijn liefde voor het barbecue?n is echter pas echt aangewakkerd in 1995. Sinds die tijd kom ik jaarlijks in het zuiden van Rusland waar ik min of meer in de ban ben geraakt van de Centraal-Aziatische manier van barbecue?n. Dat gebied is een smeltkroes van nationaliteiten wat zo z?n weerslag heeft op de nationale keuken en dus ook op barbecue?n.
Bram