Hoi allemaal,
Ik heet Krijn en afgelopen jaren heb ik me heel goed vermaakt met mijn gewone BBQ (Weber), maar binnenkort wordt het een Kamado (Bastard). En nu hoop ik hier veel te leren en recepten te delen. Uiteraard begin ik in het verlengde van mijn eigen ervaring met het (heel) langzaam garen van een lekker stukje vlees, maar ik hoop dit uit te bouwen tot stoofpotten, pizza's en zelfs baksels. In mijn zoektocht naar een Kamado kwam ik al snel bij de Kamado Je terecht, vanwege alle innovatiev extra's, maar na wat gesprekken met anderen toch voor een bastard gekozen (en ook financieel aantrekkelijk). Voordat de bbq geleverd word ga ik me (hier op dit forum) eerst verdiepen in het maken van een tafel waar de Bastard in past. Tekeningen en suggesties zijn daarom zeker welkom
Groet,
Krijn
Ik heet Krijn en afgelopen jaren heb ik me heel goed vermaakt met mijn gewone BBQ (Weber), maar binnenkort wordt het een Kamado (Bastard). En nu hoop ik hier veel te leren en recepten te delen. Uiteraard begin ik in het verlengde van mijn eigen ervaring met het (heel) langzaam garen van een lekker stukje vlees, maar ik hoop dit uit te bouwen tot stoofpotten, pizza's en zelfs baksels. In mijn zoektocht naar een Kamado kwam ik al snel bij de Kamado Je terecht, vanwege alle innovatiev extra's, maar na wat gesprekken met anderen toch voor een bastard gekozen (en ook financieel aantrekkelijk). Voordat de bbq geleverd word ga ik me (hier op dit forum) eerst verdiepen in het maken van een tafel waar de Bastard in past. Tekeningen en suggesties zijn daarom zeker welkom

Groet,
Krijn