BasBQ
Beef en Steak

hey daar

 
 
 

backupdevice

Kooltjesharker
Berichten
215
Hoi,

Patrick hierzo. Te grazen genomen door het BBQ virus.

Ik heb een Weber 47 en een Weber 57 waar ik elk weekend op sta te proberen. Grillen gaat goed , maar nu wil ik de slow technieken gaan gebruiken voor PP en ribs.

Ik ga eerst maar eens van deze site genieten en hoop dit weekend mijn eerste ribs te kunnen laten zien.

 
hoi Patrick,
welkom bij dit edele genootschap
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Welkom! Hier ook weer Ribs op de Q dit lange weekend! En pas op hoor, dat BBQ-en is echt een verslaving!
 
Van harte welkom hier
 
Hoi Patrick, welkom bij het BBQ Genootschap.
We zijn benieuwd naar de foto's van je creatie!!!
 
bedankt!

Morgen vlees halen en dan zondag de ribben erop.  Wel een klein vraagje. Ik heb een fantast , die ik wil gebruiken om de dome temp in de gaten te houden. Leg ik die er meteen op bij het aansteken of pas later?
 
Welkom hier Patrick!
De Fantast leg je gewoon vanaf het begin, met de voeler door een aardappel of een prop alu-folie, op het rooster. Het bereik is tot 130 graden, daarboven geeft-ie niets meer weer.
Succes met je run!
[sub][sub]vergeet geen foto's te maken....[/sub][/sub]
 
Van harte welkom hier Patrick :D
 
Veel plezier. En grappig genoeg heb ik nu ribs en een PP op de kamado liggen :p
 
Welkom Patrick en succes met je ribbels!
 
Terug
Bovenaan Onderaan