BasBQ
Beef en Steak

Het zal je hobby maar zijn...

 
 
 
 

El Fumarole

Gerijpt
Berichten
3.129
20131013_111557_zpsb89303a3.jpg

Maar ja, de zalm moest vandaag toch echt de rook in.
:)
 
Echte diehards herken je gelijk...
 
Hier ook snert weer, maar ik sta gelukkig droog onder mijn zonnezeiltje ;)

Alleen moet ik nog wel door de regen naar m'n plekje toe lopen.
 
goed bezig Jeroen, ik wordt straks ook weer naar buiten geschopt om hem aan te steken
 
Ook de regen geeft een extra dimensie aan het Q-en
 
Ik loop de deur uit en overdekt naar de bbq.
Alleen wat last van de wind, maar die heb ik nodig om de rook weg te laten trekken.
 
Ik kan Koi karpers houden en ik heb geeneens een vijver!!! :((
 
Het seizoen is al voorbij hoor :p
 
Mooi om te zien dat we totaal poep hebben aan de weergoden. Fire up, people >:D
 
Lang leve het electrische zonnescherm, hoef ik niet eens in de regen te staan om het scherm uit te draaien :eek:))
 
En mooi einde van een regenachtige rookdag: zelfgerookte zalm op toast met een snufje Dille. Cheers.
20131013_194458_zps195d1e51.jpg
 
Dat is om te zuigen Jeroen!
 
Het resultaat is ondanks de regen toch mooi.
 
mooi Jeroen
 
Zalm...heerlijk!

Het oogt koud gerookt Jeroen, klopt dat?
Hoe lang heb je het in totaal dan in de rook gehad?
 
DanBras zei:
Zalm...heerlijk!

Het oogt koud gerookt Jeroen, klopt dat?
Hoe lang heb je het in totaal dan in de rook gehad?

Hij is inderdaad koud gerookt Danny.
Nachtje droog gepekeld in mengsel van zeezout, kandijsuiker en wat dille en peper. Daarna 24 uur gedroogd en vandaag 7 uur koudgerookt op een mengsel van beuken en els met de ProQ cold smoker.


 
Terug
Bovenaan Onderaan