- Berichten
- 73
De vorige PP was heerlijk. Alleen een essentiële foto vergeten te maken voor een
, waar ik best wel slecht van geslapen had. 
Vanochtend de wekker gezet om 06:00 om de voorbereidingen te treffen. De varkensnek had al lekker een nacht in de koelkast gelegen met een basisrub van Noskos. Altijd leuk om zelf een rub te maken ipv uit een potje!
Nadat de bbq was opgezet ging de varkensnek (2,75kg) erop, altijd genieten. Lekker met appelhout laten roken.
Wordt eens tijd om de Weber schoon te maken..
Na 5 uur met kerntemperatuur 74 graden even lekker insmeren met, wederom, de Noskos saus. Bbq saus, appelazijn en honing.
Nog lekker 2 uur zo gelaten om vervolgens in de folie in te pakken.
En de kerntemperatuur was bereikt met 92 graden na 9 uur tijd! Beetje prikken met de thermometer en het was goed bevonden. Kwartiertje uit laten wasemen en opnieuw ingepakt om het anderhalf uur te laten rusten. Daarna lekker pullen en smullen maar!
De Noskos rub en saus zijn erg lekker icm PP! En ook nog eens leuk omdat je het toch zelf maakt ipv uit een kant en klaar potje.


Vanochtend de wekker gezet om 06:00 om de voorbereidingen te treffen. De varkensnek had al lekker een nacht in de koelkast gelegen met een basisrub van Noskos. Altijd leuk om zelf een rub te maken ipv uit een potje!
Nadat de bbq was opgezet ging de varkensnek (2,75kg) erop, altijd genieten. Lekker met appelhout laten roken.
Wordt eens tijd om de Weber schoon te maken..

Na 5 uur met kerntemperatuur 74 graden even lekker insmeren met, wederom, de Noskos saus. Bbq saus, appelazijn en honing.
Nog lekker 2 uur zo gelaten om vervolgens in de folie in te pakken.
En de kerntemperatuur was bereikt met 92 graden na 9 uur tijd! Beetje prikken met de thermometer en het was goed bevonden. Kwartiertje uit laten wasemen en opnieuw ingepakt om het anderhalf uur te laten rusten. Daarna lekker pullen en smullen maar!
De Noskos rub en saus zijn erg lekker icm PP! En ook nog eens leuk omdat je het toch zelf maakt ipv uit een kant en klaar potje.
