- Berichten
- 688
Hallo BBQ-fanaten,
Gister een lekkere flank steak rollade gemaakt met gegrilde worteltjes met sinaasappelglazuur en een spiesjes van rozemarijn en krieltjes.
Het moeilijkste gedeelte was om de flank steak te vlinderen. Dat vergt wel wat concentratie.
Voor de eerste keer was ik zeer tevreden. Het bezoek vond de rollade heerlijk en de worteltjes vonden ze ook verrassend lekker
Hieronder wat foto's die ik gemaakt heb. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.
1 minpuntje, het recept zei 80 gr paneermeel maar dat vond ik achteraf gezien wel erg veel. De helft zou volgens mij ook voldoende zijn. Misschien dat ik de volgende keer de paneermeel weglaat.
Maar al met al een heerlijk stukje vlees
		
		
	
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
Bedankt voor het kijken!
	
		
			
		
		
	
				
			Gister een lekkere flank steak rollade gemaakt met gegrilde worteltjes met sinaasappelglazuur en een spiesjes van rozemarijn en krieltjes.
Het moeilijkste gedeelte was om de flank steak te vlinderen. Dat vergt wel wat concentratie.
Voor de eerste keer was ik zeer tevreden. Het bezoek vond de rollade heerlijk en de worteltjes vonden ze ook verrassend lekker

Hieronder wat foto's die ik gemaakt heb. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.
1 minpuntje, het recept zei 80 gr paneermeel maar dat vond ik achteraf gezien wel erg veel. De helft zou volgens mij ook voldoende zijn. Misschien dat ik de volgende keer de paneermeel weglaat.
Maar al met al een heerlijk stukje vlees

 
	 
	 
	 
	 
	 
	Bedankt voor het kijken!
 
	 
			 
			 
 
		
 
	 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		