- Berichten
- 79
Vandaag dan eindelijk weer eens tijd en rust om de bbq aan te steken.
Op het menu een heerlijke bonenschotel met iberico braadworst.
Hij mag weer aan, eindelijk
Skillet mee opwarmen
Eenmaal opgewarmd wat ui en lente ui fruiten.
Daarna de courgette erbij
Courgette eenmaal zacht de gepelde tomaat in de mix
Als deze een beetje uit elkaar valt mogen de kikkererwten, zwarte bonen en baby mais er bij.
Vuur gaat inmiddels een beetje te hard (lekker die opkomende regen en wind
) schuiven dicht en deksel dicht.
Wel eerst nog even op smaak brengen met chilipepers en bbq mix
Rustig laten pruttelen en regelmatig roeren/ draaien van skillet.
Tijd voor worst.
Na een kort maar mooie dans met vuur (het laaide echt op met de worsten er op. Was het tijd om aan tafel te gaan.
Wat was dat heerlijk smullen zeg. Onze eerste ervaring met iberico en zeker niet de laatste. Wat een mooie smaak heeft dit vlees zeg.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Op het menu een heerlijke bonenschotel met iberico braadworst.
Hij mag weer aan, eindelijk


Skillet mee opwarmen

Eenmaal opgewarmd wat ui en lente ui fruiten.

Daarna de courgette erbij

Courgette eenmaal zacht de gepelde tomaat in de mix

Als deze een beetje uit elkaar valt mogen de kikkererwten, zwarte bonen en baby mais er bij.

Vuur gaat inmiddels een beetje te hard (lekker die opkomende regen en wind

Wel eerst nog even op smaak brengen met chilipepers en bbq mix

Rustig laten pruttelen en regelmatig roeren/ draaien van skillet.
Tijd voor worst.

Na een kort maar mooie dans met vuur (het laaide echt op met de worsten er op. Was het tijd om aan tafel te gaan.

Wat was dat heerlijk smullen zeg. Onze eerste ervaring met iberico en zeker niet de laatste. Wat een mooie smaak heeft dit vlees zeg.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk