- Berichten
- 46
Gisteren voor het eerst hasselback potatoes geprobeerd.
Netjes ingesneden, (ik weet dus nu al dat ik zo’n ding daarvoor ga kopen, wat een geklungel tussen die stokjes), wat olie en zout erop en even laten rusten.
Mengsel gemaakt van olie, boter, knoflook en bieslook om mee in te smeren.
Op de Weber bakplaat…
Gaat wel hard, dus even de mandjes helemaal naar buiten geschoven.
Als de potatoes bijna gaar zijn ook een procureurlapje erbij.
Ik moet zeggen, het eindresultaat viel niet tegen…
Het was in ieder geval ERG lekker!
Netjes ingesneden, (ik weet dus nu al dat ik zo’n ding daarvoor ga kopen, wat een geklungel tussen die stokjes), wat olie en zout erop en even laten rusten.
Mengsel gemaakt van olie, boter, knoflook en bieslook om mee in te smeren.
Op de Weber bakplaat…

Gaat wel hard, dus even de mandjes helemaal naar buiten geschoven.
Als de potatoes bijna gaar zijn ook een procureurlapje erbij.

Ik moet zeggen, het eindresultaat viel niet tegen…
Het was in ieder geval ERG lekker!
