- Berichten
- 491
Goedendag.
Vaak zie ik een recept, en word er om een speciaal stuk vlees/kruiden gevraagd.
Is er een lijstje of een site waarin ik kan zien wat wat is?
Zo word bijvoorbeeld een Brisket ook wel klapstuk of puntborst genoemd, (wat is het in het duits?)
Piment - Jamaicapeper, pimentbes, allspice of nagelpeper.
Lijkt mij een prima toevoeging aan het forum waar dit gemakkelijk op na te slaan is.
Een soort van "bibliotheek"...
Vaak zie ik een recept, en word er om een speciaal stuk vlees/kruiden gevraagd.
Is er een lijstje of een site waarin ik kan zien wat wat is?
Zo word bijvoorbeeld een Brisket ook wel klapstuk of puntborst genoemd, (wat is het in het duits?)
Piment - Jamaicapeper, pimentbes, allspice of nagelpeper.
Lijkt mij een prima toevoeging aan het forum waar dit gemakkelijk op na te slaan is.
Een soort van "bibliotheek"...