Na dat ik begin van de week de BROIL KING KEG had aangepast moest er toch proef gedraaid worden.
Zelf ben ik wel een liefhebber van een lekker hammetje maar de vrouw houd hier niet zo van dus voor haar een lasagne en als afsluiting een recept van een ander forum geprobeerd te weten sinaasappel brownie.

15 minuten later de lasagne erbij gezet.

15minuten voor alles klaar was de sinaasappels er bij en de ham in alufolie.

ondertussen is alles klaar en kunnen we aan tafel.

de ham

En na het eten was het toetje ook klaar.


conclusie van vandaag is dat de modificatie zeer geslaagd is.
Het sturen van de tempratuur gaat boven verwachting goed alleen moet ik wel wennen aan het feit dat hij makkelijker naar boven gaat dan naar beneden.
Na het sluiten van alle schuiven zie je de temperatuur dalen ook al gaat dat niet zo snel, dus morgen vol verwachting kijken hoeveel houtskool er over is.
Zelf ben ik wel een liefhebber van een lekker hammetje maar de vrouw houd hier niet zo van dus voor haar een lasagne en als afsluiting een recept van een ander forum geprobeerd te weten sinaasappel brownie.

15 minuten later de lasagne erbij gezet.

15minuten voor alles klaar was de sinaasappels er bij en de ham in alufolie.

ondertussen is alles klaar en kunnen we aan tafel.

de ham

En na het eten was het toetje ook klaar.


conclusie van vandaag is dat de modificatie zeer geslaagd is.
Het sturen van de tempratuur gaat boven verwachting goed alleen moet ik wel wennen aan het feit dat hij makkelijker naar boven gaat dan naar beneden.
Na het sluiten van alle schuiven zie je de temperatuur dalen ook al gaat dat niet zo snel, dus morgen vol verwachting kijken hoeveel houtskool er over is.