- Berichten
- 6.775

Het eindresultaat!

De ingredi?nten.
2 rode paprika's geroosterd en ontvelt. Onder en bovenkant eraf, zodat je de halloumi erin kunt verpakken.
200 gram halloumi in 2 plakken gesneden.
1/2 rode peper fijngesneden.
1/2 citroen, rasp en sap.
1TL gedroogde oregano
1 kalamata olijf, pit eruit en in reepjes gesneden. Maar 1 omdat Verkering geen olijf blieft.
Rolladetouw, in water geweekt.

Leg halloumi op paprika, en de rest van de ingredienten erop. Besprenkel met citroensap.

Maak er pakketjes van door het te omwikkelen met het touw.

Op de BBQ, tot de kaas een beetje gaat bubbelen. In principe smelt halloumi niet, maar het bubbelt wel een beetje.
Wat vonden we ervan? In ??n woord, HEERLIJK! Dit is een leuk gerechtje om te maken, en zalig om te eten. Een blijvertje wat ons betreft.