- Berichten
- 76
Hoi medeBBQ’ers,
Ik ben Daan (25jr) en heb vorige week mijn eerste kamado gekocht (Bastard Large) en wil mijn skills komende jaren verder uitbereiden. Ik ben nog erg onervaren in de BBQ-wereld en ben hierom op dit forum. Ik heb al handige tips en tricks voorbij zien komen! Verder werk ik fulltime als IC-verpleegkundige in het universitair ziekenhuis in Nijmegen. Mijn meest trotste creatie tot nu toe is een simpele pizza. Dit heb ik eerder namelijk niet kunnen doen op mijn dun-stalen bbq. Ik hoop veel te kunnen leren en ik zal mijn trotse creaties delen
Mijn volgende project zullen 3-2-1 spareribs zijn.
Ik ben Daan (25jr) en heb vorige week mijn eerste kamado gekocht (Bastard Large) en wil mijn skills komende jaren verder uitbereiden. Ik ben nog erg onervaren in de BBQ-wereld en ben hierom op dit forum. Ik heb al handige tips en tricks voorbij zien komen! Verder werk ik fulltime als IC-verpleegkundige in het universitair ziekenhuis in Nijmegen. Mijn meest trotste creatie tot nu toe is een simpele pizza. Dit heb ik eerder namelijk niet kunnen doen op mijn dun-stalen bbq. Ik hoop veel te kunnen leren en ik zal mijn trotse creaties delen
