Bij mijn slager heb ik een Kinnebak opgehaald en ruggenvet. De ruggenvet gaat in de worst en ik
ga een poging doen om Lardo te maken. De kinnebak wordt een poging tot Guanciale. Als recept
dacht ik hieraan: http://curedmeats.blogspot.nl/2012/08/guanciale-affumicato.html#more
Maar nu de vraag hoe van de Kinnebak Guanciale te maken, wat moet ik eraf snijden. Het stuk vlees
is mij onbekend, dus daarom de vraag. Guanciale is volgens mij voornamelijk vet, maar hier zit van alles
wat aan, de vraag is dus wat moet ik ervan af snijden? Of moet ik binden?

img host
ga een poging doen om Lardo te maken. De kinnebak wordt een poging tot Guanciale. Als recept
dacht ik hieraan: http://curedmeats.blogspot.nl/2012/08/guanciale-affumicato.html#more
Maar nu de vraag hoe van de Kinnebak Guanciale te maken, wat moet ik eraf snijden. Het stuk vlees
is mij onbekend, dus daarom de vraag. Guanciale is volgens mij voornamelijk vet, maar hier zit van alles
wat aan, de vraag is dus wat moet ik ervan af snijden? Of moet ik binden?

img host