BasBQ
Beef en Steak

Grote schoonmaak

 

Josser

Stoker
Berichten
281
De binnenkant van de kamado was wat smerig aan het worden en er leek me nogal wat vocht in de keramiek te zitten. Tijd voor een pizza run dus (als je goed genoeg zoekt, vind je voor alles wel een excuus)

Als kolen zijn de zuid Afrikaans black wattle van dammers gebruikt. Deze halen zonder problemen binnen het half uur 400 graden en houden deze vlot voor langere tijd aan. Je moet de luchtgaten zelfs wat dicht doen om niet over de 450 graden te gaan.

IMG_20210221_181003.jpg


Excuses aan de puristen voor de gebruikte bodem 😊
IMG_20210221_181140.jpg


Dit blijft toch zo ongelooflijk goed. Nooit meer oven pizza's hier.
IMG_20210221_183453.jpg


En het einddoel is ook bereikt. Kijk eens hoe mooi wit alles weer was bij de volgende run 🎉

IMG_20210227_064839.jpg
 
Voorjaarsschoonmaak👌🏼 Goed excuus voor pizza 😂
Ziet er smakelijk uit! En je favoriete koffiemok mocht weer toekijken 👊🏻
 
Zo wordt schoonmaken een feestje. Pizza ziet er goed uit.
Vild niks geleden met die hoge temperatuur?
 
Zo wordt schoonmaken een feestje. Pizza ziet er goed uit.
Vild niks geleden met die hoge temperatuur?
Vilt vind dat geen probleem hoor, bij mij althans. Pas ook de voorjaarsschoonmaak gedaan bij mijn KJC2.

310f2c3940a9e226d0a6a2717f25d062.jpg


Verstuurd vanaf mijn moto g(8) power met Tapatalk
 
Lekker de Minions aan het werk zetten bij die grote schoonmaak, groot gelijk!
 
Zo wordt schoonmaken een feestje. Pizza ziet er goed uit.
Vild niks geleden met die hoge temperatuur?
Absoluut wel. Net zoals bij picanha affikken. Maar laat dat de pret niet drukken. Heb genoeg reserve liggen, dus gewoon blijven gaan
 
  • Leuk
Waarderingen: Bram
en het is nog niet eens voorjaar!!!!!!!!
lekker hoor. De boel eens flink kuisen kan geen kwaad (y)
 
Terug
Bovenaan Onderaan