BasBQ
Beef en Steak

Groeten uit Nuenen

D

Debbie

Gast
Hallo allemaal,

Graag wil ik me even aan jullie voorstellen: mijn naam is Debbie en woon samen in Nuenen. Ben al twee jaar in het bezit van een Big Green Egg, maar tot mijn grote schaamte moet ik bekennen dat ik tot op heden nog niet veel verder ben gekomen dan een paar simpele maar overheerlijke vis- en vleesgerechten.

Mijn Beef Wellington verbrand keer op keer, dus ik heb echt wat handige tips nodig van wat meer ervaren "BBQ-ers". Daarnaast wil ik vooral veel inspiratie opdoen, dus ik denk dat ik hier aan het goede adres ben.

Groet,
Debbie
 
Hoi Debbie,

Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Welkom Debbie veel plezier op het forum, kijk ook even bij het steven & me onderdeel van het forum, als je daar aan mee gaat doen, heb je binnen no time een aantal leuke gerechten gemaakt!!
 
Welkom! Leuk dat je mee komt doen!
 
Debbie, welkom.

Je schrijft dat je Beef Wellington verbrandt op je bge, gebruik je dan wel je plate setter in je BGE?
 
Terug
Bovenaan Onderaan