R
RoyzRoyz
Gast
Van de week heb ik Het Complete Grillboek gekocht van Steven Raichlen. Deze had ik nog niet. Er staan leuke gerechten in die vooral zijn bedoeld om te grillen, duh! Niet zozeer gericht op de bbq, maar binnenshuis met gebruik van oven en contactgrill.
Ik had nog een runder achtermuis liggen en die heb ik maar aan het spit gedaan. Tevens nog wat MOINKS voor een middagsnack.
Bij de rundermuis heb ik krieltjes gemaakt in een skillet met ganzevet. Dat is hier momenteel favoriet.
Hier de Runder Achtermuis. Gewicht is ongeveer 1,3 kilo. Heb 'm gegaard naar 54C en toen nog even laten rusten in de folie.
Even wat varkensvet in de skillet gedaan...
Hier het eindresultaat...

Ik had nog een runder achtermuis liggen en die heb ik maar aan het spit gedaan. Tevens nog wat MOINKS voor een middagsnack.
Bij de rundermuis heb ik krieltjes gemaakt in een skillet met ganzevet. Dat is hier momenteel favoriet.






Hier de Runder Achtermuis. Gewicht is ongeveer 1,3 kilo. Heb 'm gegaard naar 54C en toen nog even laten rusten in de folie.






Even wat varkensvet in de skillet gedaan...






Hier het eindresultaat...

