- Berichten
- 179
Vorig weekend onderstaand stukje vlees gehaald...
Kilotje Australisch grainfed runder rib steak.
Om het leuke nieuws dat we in België de feestdagen met zen twee gaan mogen vieren deze op de BBQ gelegd.
Zo'n stukje vlees heeft niet veel nodig, enkel wat peper & zout.
Als bijgerechtje zoete aardappel en maiskolven uit de kolen en een paprika-champignon-spiesje.
Eerst indirect laten garen (tot kern 42°C) en vervolgens kort dichtgeschroeid (tot kern 52°C, en dat ging hevig gezien al het vet!).
Eventjes laten rusten, de bijgerechtjes uit het vuur gehaald en vervolgens geserveerd.
Kilotje Australisch grainfed runder rib steak.
Om het leuke nieuws dat we in België de feestdagen met zen twee gaan mogen vieren deze op de BBQ gelegd.
Zo'n stukje vlees heeft niet veel nodig, enkel wat peper & zout.
Als bijgerechtje zoete aardappel en maiskolven uit de kolen en een paprika-champignon-spiesje.
Eerst indirect laten garen (tot kern 42°C) en vervolgens kort dichtgeschroeid (tot kern 52°C, en dat ging hevig gezien al het vet!).
Eventjes laten rusten, de bijgerechtjes uit het vuur gehaald en vervolgens geserveerd.