BasBQ
Beef en Steak

Grain fed sukade.

 
 
 
 

Frits

Administrator
Forumleiding
Berichten
20.006
Vanavond een stukje sukade op de barbecue gelegd met de noskos methode. Erg lekker

foto.JPG


voorproefje

foto.JPG


foto.JPG


foto.JPG


Bedankt voor het kijken.
 
Wat moet ik hier nog op zeggen.Dat ziet er erg lekker uit.
 
dat ziet er echt geweldig mooi en lekker uit, toch ook maar eens zo'n stuk halen.
 
Des nou es een mooi stukse vlis zoals wij hier zouden zeggen  :p
 
Gedver..... ;-)
 
Ik kan het bijna proeven :D
 
Kun je dit gewoon bij de slager bestellen?
En als ik me niet vergis zit er ook nog een zeen in die er uit moet?
 
Deze hebben ze bij de Makro en de Sligro Mike, het is Amerikaanse import.
 
Er zitten twee zenen in die je eruit moet snijden
 
Frits zei:
Er zitten twee zenen in die je eruit moet snijden

wijst dat zichzelf om die zenen eruit te snijden? of heb je daar nog een goede tip voor?
 
Het is vrij eenvoudig, bovenop zit vet met daaronder een zeen en in het midden loopt ook een zeen. Die kan je goed zien zitten en voelen
 
moet me er maar eens aan gaan wagen dan. krijg veel te veel nieuwe lekkere dingen om mijn oren  :)
 
Uit een sukade lap kan je twee mooie platte stukken snijden, dus gewoon doen Leo
 
Terug
Bovenaan Onderaan