Beef en Steak

gourmetten of toch BBQ?

meinonA

Stoker
Berichten
337
Hallo allemaal,

Woensdag komen er een paar vrienden bij ons eten. In overleg wordt het waarschijnlijk gourmetten.
Weten jullie misschien een twist om er toch een soort BBQtje van te maken?
Ik bedoel niet door er een goeie rub of BBQ saus bij te doen, maar bijvoorbeeld dat er 1 groter stuk vlees vd BBQ is wat toch samen gaat met gourmet en hoge ogen gooit.
Of door iets als een slavinkjes te maken met een twist, maar wel zodat als iemand anders het bakt je altijd een goed resultaat krijgt. Effe cru gezegd: Stel dat je het in zijn eigen vocht in zo een pannetje laat koken dat het nog steeds een goed resultaat wordt.

Ben benieuwd naar jullie reacties

Nu ik dit schrijf heb ik misschien een goed voorzetje voor andere ideeën: buikspek met een glaze en die af laten koelen na dat ie op de BBQ is geweest zodat als je het in je pannetje opwarmt je toch een apart gerecht krijgt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan