- Berichten
- 1.588
Vanmiddag een gouden zalmforel in de Q bereid.
De vis heb ik met olie van gedroogde tomaten ingesmeerd en dan voorzien van zout en citroenpeper.
De groeten schotel waren 2 venkels, 2 uien, 2 teentjes look, een wortel en potje zon gedroogde tomaten. Ook nog een beetje kant en klare tomaten saus.
De groenten gesneden en voorzien van olielaagje van de tomaten. Dan nog wat zout, peper, restje pizza kruiden en kappertjes.
Dan begonnen met het aanstoven van de groenten, Q op een 170 grC, na een kwartier een geutje Pastis toegevoegd.
Dan ook de vis bij in de Q geplaatst.
50 minuten later waren de groenten gaar en had de vis een kerntemperatuur van 55 gr C.
We hebben het gegeten met aardappelpuree. Nu nog wat foto's of het is niet gebeurd
De vis heb ik met olie van gedroogde tomaten ingesmeerd en dan voorzien van zout en citroenpeper.
De groeten schotel waren 2 venkels, 2 uien, 2 teentjes look, een wortel en potje zon gedroogde tomaten. Ook nog een beetje kant en klare tomaten saus.
De groenten gesneden en voorzien van olielaagje van de tomaten. Dan nog wat zout, peper, restje pizza kruiden en kappertjes.
Dan begonnen met het aanstoven van de groenten, Q op een 170 grC, na een kwartier een geutje Pastis toegevoegd.
Dan ook de vis bij in de Q geplaatst.
50 minuten later waren de groenten gaar en had de vis een kerntemperatuur van 55 gr C.
We hebben het gegeten met aardappelpuree. Nu nog wat foto's of het is niet gebeurd

Laatst bewerkt: