- Berichten
- 64
Goedemiddag beste leden!
Ik ben sander, woon in almere en sinds kort in het bezit van een Weber Original Kettle Premium 47 cm.
Heb het barbecue?n echt net pas ontdekt en wat er allemaal kan en zie nu door de bomen het bos niet meer.. haha
Ik ben al lekker aan het lezen op het forum en het weekend gaat de fik er weer in
Hebben jullie misschien nog tips? heel breed heb ik het niet, paar weken geleden als hoge uitzondering 2 rib eyes gehaald bij de slager ( was wel heel erg voor herhaling vatbaar..)
hebben jullie adresjes voor goed vlees voor een leuk prijsje?
verder ga ik het diy forum nog maar even fijn doorspitten voor het maken van een hitte schild en scheiding van de kolen en om het mooi in een tafel te krijgen
Gegroet,
Sander
Ik ben sander, woon in almere en sinds kort in het bezit van een Weber Original Kettle Premium 47 cm.
Heb het barbecue?n echt net pas ontdekt en wat er allemaal kan en zie nu door de bomen het bos niet meer.. haha
Ik ben al lekker aan het lezen op het forum en het weekend gaat de fik er weer in

Hebben jullie misschien nog tips? heel breed heb ik het niet, paar weken geleden als hoge uitzondering 2 rib eyes gehaald bij de slager ( was wel heel erg voor herhaling vatbaar..)
hebben jullie adresjes voor goed vlees voor een leuk prijsje?
verder ga ik het diy forum nog maar even fijn doorspitten voor het maken van een hitte schild en scheiding van de kolen en om het mooi in een tafel te krijgen

Gegroet,
Sander