BasBQ
Beef en Steak

Gisteren Pulled Pork gemaakt

 
 
 

antis

Sprokkelaar
Berichten
40
Ik had nog een halve procureur in de vriezer liggen, die is nu om gezet in Pulled Pork.
Woensdag uit de vriezer gehaald, laten ontdooien in de koelkast en donderdag avond ge?njecteerd en in de zelfgemaakte rub gezet.
Gisteren om 10 uur de OTP op gestart en om 11 uur het vlees er op gelegd.
De cue was op dat moment nog niet op temperatuur. Dat ging wat traag?.

Tijd: Dome:  Kern:

11.00 98?C. 11?C.
12.00 110?C. 41?C.
13.00 114?c. 61?C.
14.00 114?C. 65?C.
15.00 110?C. 72?C. in de alufolie
16.00 108?C. 77?C.
17.00 110?C. 85?C.
17.20 114?C. 88?C. v.d. cue af gehaald en opnieuw in alufolie gepakt, vloeistof bewaard.
1 uur rust in folie,      helaas vergeten een foto van na het uitpakken te maken.
18.20         gepulled en vermengd met de bewaarde vloeistof en bbq saus.

1_zps22ed1baa.jpg


2_zpsbde8cffb.jpg


3_zps2404ec9d.jpg


4_zpsee2a8a70.jpg


5_zpsfa295268.jpg


6_zpsa2514517.jpg


De smaak was geweldig.

 
lekker hoor, lust ik
 
NICE!!!!!!!!
 
Ziet er goed uit! Ga ik ook binnenkort doen! (ik kijk dan wel een beetje af; het is mijn eerste....)

groetjes Ton
 
PP altijd Lekker
 
Gefeliciteerd met KNOR, antis!
 
Terug
Bovenaan Onderaan