- Berichten
- 40
Ik had nog een halve procureur in de vriezer liggen, die is nu om gezet in Pulled Pork.
Woensdag uit de vriezer gehaald, laten ontdooien in de koelkast en donderdag avond ge?njecteerd en in de zelfgemaakte rub gezet.
Gisteren om 10 uur de OTP op gestart en om 11 uur het vlees er op gelegd.
De cue was op dat moment nog niet op temperatuur. Dat ging wat traag?.
Tijd: Dome: Kern:
11.00 98?C. 11?C.
12.00 110?C. 41?C.
13.00 114?c. 61?C.
14.00 114?C. 65?C.
15.00 110?C. 72?C. in de alufolie
16.00 108?C. 77?C.
17.00 110?C. 85?C.
17.20 114?C. 88?C. v.d. cue af gehaald en opnieuw in alufolie gepakt, vloeistof bewaard.
1 uur rust in folie, helaas vergeten een foto van na het uitpakken te maken.
18.20 gepulled en vermengd met de bewaarde vloeistof en bbq saus.
De smaak was geweldig.
Woensdag uit de vriezer gehaald, laten ontdooien in de koelkast en donderdag avond ge?njecteerd en in de zelfgemaakte rub gezet.
Gisteren om 10 uur de OTP op gestart en om 11 uur het vlees er op gelegd.
De cue was op dat moment nog niet op temperatuur. Dat ging wat traag?.
Tijd: Dome: Kern:
11.00 98?C. 11?C.
12.00 110?C. 41?C.
13.00 114?c. 61?C.
14.00 114?C. 65?C.
15.00 110?C. 72?C. in de alufolie
16.00 108?C. 77?C.
17.00 110?C. 85?C.
17.20 114?C. 88?C. v.d. cue af gehaald en opnieuw in alufolie gepakt, vloeistof bewaard.
1 uur rust in folie, helaas vergeten een foto van na het uitpakken te maken.
18.20 gepulled en vermengd met de bewaarde vloeistof en bbq saus.






De smaak was geweldig.