A3N
Sprokkelaar
- Berichten
- 46
Toch het gemak van een gasser, als het een beetje weer is gaat het agfje er ook altijd op. Een gegrild kippetje gaat er t.z.t. wel in.
Einde van de ochtend in de marinade gezet.
Bestaande uit olie met mijn eigen cajunkruiden, koriander, limoen, donkere basterdsuiker en sojasaus. Gaat ook enorm goed met gamba’s trouwens. Wel even opletten met de hoeveelheid limoen, anders gaat de boel al garen door de zuren.
Even grillen.
Daarna uiteraard laten rusten, wat krieltjes erbij welke eerder op de dag al zijn voorgekookt. Even aangemaakt met wat olie, cajunkruiden, gerookte paprikapoeder en peterselie. En dan over de directe hitte in zo’n metalen zeef/pan, hoe je het wilt noemen
.
Wat avocado ernaast en helemaal prima zo
. Dan wordt het fotomoment even uit het oog verloren, wanneer het eten op tafel komt is de kleine chef niet meer te houden.
Einde van de ochtend in de marinade gezet.
Bestaande uit olie met mijn eigen cajunkruiden, koriander, limoen, donkere basterdsuiker en sojasaus. Gaat ook enorm goed met gamba’s trouwens. Wel even opletten met de hoeveelheid limoen, anders gaat de boel al garen door de zuren.
Even grillen.
Daarna uiteraard laten rusten, wat krieltjes erbij welke eerder op de dag al zijn voorgekookt. Even aangemaakt met wat olie, cajunkruiden, gerookte paprikapoeder en peterselie. En dan over de directe hitte in zo’n metalen zeef/pan, hoe je het wilt noemen

Wat avocado ernaast en helemaal prima zo
