- Berichten
- 815
Deze week was het zulk mooi weer ,bij de slager een stuk Buikspek gehaald van een kilo ongeveer.
In een iets te krappe schaal gedaan ,maar het ging net ,voorzien van rub ,die de slager mij aan rade .
Toen een paar uur in de koelkast .
Net na de middag de BBQ in de fik gezet ,en toen hij op ongeveer 130 graden was rookhout in het vuur (appelhout)
en het buikspek er op ,vergeten op de foto te zetten.
Na drie uur ingepakt in de folie ,en er weer op ,door naar de 93 graden ongeveer ,en toen geprikt met mijn termo pen.
Ik kon er lekker makkelijk in prikken ,en klaar was hij.
zo op tafel en snijden maar, het was super lekker.
Voor herhaling vatbaar. eigenlijk een verhaal wat iedereen vertelt ,niks nieuws .
Ook nog wat plaatjes.
In een iets te krappe schaal gedaan ,maar het ging net ,voorzien van rub ,die de slager mij aan rade .
Toen een paar uur in de koelkast .
Net na de middag de BBQ in de fik gezet ,en toen hij op ongeveer 130 graden was rookhout in het vuur (appelhout)
en het buikspek er op ,vergeten op de foto te zetten.
Na drie uur ingepakt in de folie ,en er weer op ,door naar de 93 graden ongeveer ,en toen geprikt met mijn termo pen.
Ik kon er lekker makkelijk in prikken ,en klaar was hij.
zo op tafel en snijden maar, het was super lekker.
Voor herhaling vatbaar. eigenlijk een verhaal wat iedereen vertelt ,niks nieuws .
Ook nog wat plaatjes.