BasBQ
Beef en Steak

Gevulde varkenshaas

 
 
 
 
 

McPeet

Gemarineerd
Berichten
1.650
Vandaag wat recepten op het forum bekeken en toen kwam het recept van Barista naar voren. Daar heb ik een kleine variant op gemaakt. Gevulde varkenshaas met honing, salie, fijn gesneden kastanje champignon en bosuit, geroosterde pijnboompitten, peper en stukje mozzarella. Dit verpakt in plakje iberico ham
(zie http://www.bbqgenootschap.nl/forum/varken/gevulde-varkenshaas-met-salie-champignons-knoflook-mozarella-en-iberico-ham/)
Bij de varkenshaas gegratineerde venkel en frites gegeten. Aan de lege borden te zien heeft het de overige 2 familie leden goed gesmaakt.


Varkenshaas open gesneden, maar net niet helemaal door

De haasje gevuld

De ham strak om de haasje gerold

Indirect verwarmen tot 67 graden

2 stukken van gebruikt genootschap cederhoutenplankje kunnen zo nog een keer dienst doen als rookhout

Ondertussen plakken venkel circa 5 min gekookt, vervolgens even op de grill en daarna met beetje bouillon in pan en laten gratineren met mozzarella en Parmezaanse kaas

Venkel is klaar

De eigen gemaakte frites uit de oven zijn ook klaar

De haasje mogen nog even bijkomen

De salie was goed te proeven, we vonden het heerlijk


Na dit heerlijke gerecht nog ananas van de Q gemaakt (zie high en fast)
Bedankt weer voor het kijken

 
Terug
Bovenaan Onderaan