- Berichten
- 1.648
Met dank aan Barista. Na het lezen van zijn recept deze variant gemaakt.
Snij de varkenshaas open, smeer er een beetje honing op, plak er vervolgens verse blaadjes salie op, voeg fijn gesneden kastanje champignon en bosui toe, paar geroosterde pijnboompitten, klein beetje peper en bedek met mozzarella snippers.
Leg aantal plakjes ham dakpansgewijs naast elkaar en leg de gevulde varkenshaas erop. Goed strak oprollen en indirect op de BBQ verwarmen.
Als rookhout heb ik 2 stukken cederhout genomen (stukken gebruikt genootschapsplankje)
Bij een temperatuur van 67c heb ik ze daarna nog even direct verwarmd om de ham wat krokanter te krijgen.





Snij de varkenshaas open, smeer er een beetje honing op, plak er vervolgens verse blaadjes salie op, voeg fijn gesneden kastanje champignon en bosui toe, paar geroosterde pijnboompitten, klein beetje peper en bedek met mozzarella snippers.
Leg aantal plakjes ham dakpansgewijs naast elkaar en leg de gevulde varkenshaas erop. Goed strak oprollen en indirect op de BBQ verwarmen.
Als rookhout heb ik 2 stukken cederhout genomen (stukken gebruikt genootschapsplankje)
Bij een temperatuur van 67c heb ik ze daarna nog even direct verwarmd om de ham wat krokanter te krijgen.




