BasBQ
Beef en Steak

Gevulde rollade & Puled Pork

 
 
 
 
 

MarBQ

Gerijpt
Berichten
3.192
Voor de verandering maar weer eens een procureur uit de vriezer gehaald,

DSC02425_zps7d46031d.jpg


Deze in twee stukken gesneden en ??n daarvan geinjecteerd en gerubt, strak in de folie ( de PP dus! ),

DSC02428_zpscb07e085.jpg


Het andere deel gebruikt voor een experiment  ::)

Eerst gevlinderd ( moet ik nog even op oefenen :-\)

DSC02427_zpsea483d42.jpg


En daarna besmeerd met een mengsel van;
Verse pruimen
Ongebrande pistache nootjes
Pijnboom pitjes
Appelstroop
Scheutje Pernod


DSC02434_zps3f5caa8c.jpg


DSC02438_zpsce8222c2.jpg


DSC02439_zpsb01fad97.jpg


Opgebonden (let wel!! ik ben geen padvinder ::))

DSC02441_zps18627b8f.jpg


En de koelkast in.

De WSM weer lekker opgestookt en hup het vlees erop,

DSC02445_zpsca8403a5.jpg


Ondertussen een paar X geglazed met honing en met 60 graden eraf gehaald, even laten rusten en snijden maar,

DSC02446_zps896eb05a.jpg


DSC02450_zps0a80ba80.jpg


Conclusie,
Vlees is goed gelukt, Pruimen mengsel iets minder :eek:
Ik kan ook niet goed zeggen wat!! Het was ook een experiment ::)

Nu nog de Puled Pork, die wordt bijna ingepakt dus daar kom ik nog op terug.
Tot straks ;)

Greetz Marco
 
Ziet er goed uit Marco was het pruimenmengsel te zuur.
 
Hendrik Willem zei:
Ziet er goed uit Marco was het pruimenmengsel te zuur.

Ja iets, maar niet te!
Ik kan niet goed verwoorden hoe en wat!! ::)
 
ChrisMaes zei:
Misschien lust je geen pernod ;D

Lol  :D :D Tegen Pernod zeg ik geen NO!!!! ;D

Maar terug naar de orde van de dag;
Inpakken!!!! :p :p :p

DSC02456_zps1455cec3.jpg


Tot straks ;)
 
Even een vraagje tussendoor,
Als de procureur is ingepakt, waar prik je dan je probe??
Je 'prikt' hem als het ware lek als je dwars door het folie gaat. ::) ??? :eek:
 
Gewoon erdoor prikken. Je maakt maar 1 gaatje en dat stop je gelijk dicht met je probe.
 
Zien er beide prima uit, oke dat vlinderen kon inderdaad netter...
En wat heb je creatief geknoopt! Diagonaal en al!
Wat wel opvalt is dat je vulling er zo mooi in is gebleven, dus of niet zo strak geknoopt, of schoongeveegd? ;)
 
Best wel een hoop uitgelopen maar zoveel gemaakt dat er wel iets kon lekken!!
 
hij ziet er in ieder geval wel mooi mals uit
 
Back to the PP !! 8) 8) :eek:

Net aan de 89 graden aangetikt!! en eraf!! :)

Fluid afgegoten en inpakken again!! :p

DSC02460_zps16cbb7c0.jpg


Nog een coole foto van mijn mod btw!!

DSC02459_zps3c2e099a.jpg


Het resultaat????????


Tot straks!! ;)
 
verdomme dat ziet er goed uit!
 
2 hele mooie pakketjes zeg, jammer van het experiment, maar wie niet waagt....
Ben nog wel benieuwd naar je PP !
 
Wacht met smart op de PP! Die ziet er al goed uit tot nu toe, krijg alweer honger ;)
 
En hier het vervolg van een zeer fijne dag achter de Q!!
En btw,  Wat is die DigiQ een fijn apparaat!! ::)

En pulen maar die pork!!

DSC02465_zps659fdce4.jpg


DSC02467_zps621e30c2.jpg


DSC02469_zps6e08a1c8.jpg


DSC02470_zps5fa89bff.jpg


DSC02473_zpsdafadf2f.jpg


Eet smakelijk en tot de volgende X!! :p

Greetz Marco
 
Bezorg je ook?  ::)
Krijg hier enorme trek van!
 
Mooi eindresultaat!
 
Terug
Bovenaan Onderaan