- Berichten
- 2.796
Vandaag met het heerlijke weer ontzettend zin in kip . Wou hem gevuld aan het spit tegelijkertijd met aardappelen en broccoli.
Had nog een halfmoon pan die perfect in de vuurschaal past op de kolenmand.
Maar om dit stabiel te krijgen moest er een pan houder gemaakt worden .
Geen straf dus eerst een DIY.
Perfect
.
Een bio kip gehaald en de andere benodigdheden
De vulling gemaakt van sinaasappel partjes met gekneusde knoflook rozemarijn en Roomboter.
Dit in de holte van de dame .
En om alles er in te houden kreeg ze nog een paar hechtingen, dit ging gemakkelijk met de injectiespuit.
De kip in de rub en geïnjecteerd met rub verdund met water.
Dit nog 4 uren in de koelkast.
Toen de bastard ingedeeld met half kolenmand en aangestoken.
Tussendoor de aardappelen in kwartjes gesneden en de broccoliroosjes er bij met olijfolie en peper zout en rozemarijn.
Kip aan het spit en aardappelen broccoli in de pan .en de Bastard naar 170 graden.
Na een uurtje was de aardappels klaar dus die eraf en de q naar 210 graden opgestookt.
20 min verder was ze zo ver .
De kip er af en de pan met aardappelen/ broccoli er weer op om op te warmen.
De kip even rusten en doormidden snijden.
En toen het bordje opmaken en smullen maar
Had nog een halfmoon pan die perfect in de vuurschaal past op de kolenmand.
Maar om dit stabiel te krijgen moest er een pan houder gemaakt worden .
Geen straf dus eerst een DIY.
Perfect

Een bio kip gehaald en de andere benodigdheden
De vulling gemaakt van sinaasappel partjes met gekneusde knoflook rozemarijn en Roomboter.
Dit in de holte van de dame .
En om alles er in te houden kreeg ze nog een paar hechtingen, dit ging gemakkelijk met de injectiespuit.
De kip in de rub en geïnjecteerd met rub verdund met water.
Dit nog 4 uren in de koelkast.
Toen de bastard ingedeeld met half kolenmand en aangestoken.
Tussendoor de aardappelen in kwartjes gesneden en de broccoliroosjes er bij met olijfolie en peper zout en rozemarijn.
Kip aan het spit en aardappelen broccoli in de pan .en de Bastard naar 170 graden.
Na een uurtje was de aardappels klaar dus die eraf en de q naar 210 graden opgestookt.
20 min verder was ze zo ver .
De kip er af en de pan met aardappelen/ broccoli er weer op om op te warmen.
De kip even rusten en doormidden snijden.
En toen het bordje opmaken en smullen maar
Laatst bewerkt: