- Berichten
- 231
De kids wilde graag één van hun favorieten eten, gebakken aardappeltjes, sla en hamburger kaas.
Dat vonden wij een goed plan, het was immers lekker weer. Voor ons gingen we voor een gevuld varkenshaasje.
Ik had al een tijdje geleden hier al zoiets voorbij zien komen, dus dat was de basis.
De Q aangestoken met een halve divider erin, en de temp gezet op 150gr dome temperatuur.
Varkenshaasje opengesneden, belegd met salami, zongedroogde tomaatjes, belegen kaas, italiaanse kruiden.
Varkenshaasje weer dicht gerold, ging niet helemaal, varkenshaasje was eigenljik net te klein.
Maar goed, ik kreeg hem dichtgeknoopt.
Na wat zout erop gedaan te hebben, ging hij op de Q. Samen met 1 blokje appelhout.
Ik kon gelijk mijn nieuwe Inkbird uitproberen. Wel grappig om te zien hoe verdeeld die temperatuur is.
Halverwegen heb ik nog wat belegen kaas erover gedaan
Nadat de varkenshaas 60gr aangaf heb ik de varkenshaas eraf gehaald, de Q wat opgestookt voor de burgers.
Simpel te maken maar ohw zo lekker....
Dat vonden wij een goed plan, het was immers lekker weer. Voor ons gingen we voor een gevuld varkenshaasje.
Ik had al een tijdje geleden hier al zoiets voorbij zien komen, dus dat was de basis.
De Q aangestoken met een halve divider erin, en de temp gezet op 150gr dome temperatuur.
Varkenshaasje opengesneden, belegd met salami, zongedroogde tomaatjes, belegen kaas, italiaanse kruiden.
Varkenshaasje weer dicht gerold, ging niet helemaal, varkenshaasje was eigenljik net te klein.
Maar goed, ik kreeg hem dichtgeknoopt.



Na wat zout erop gedaan te hebben, ging hij op de Q. Samen met 1 blokje appelhout.
Ik kon gelijk mijn nieuwe Inkbird uitproberen. Wel grappig om te zien hoe verdeeld die temperatuur is.
Halverwegen heb ik nog wat belegen kaas erover gedaan


Nadat de varkenshaas 60gr aangaf heb ik de varkenshaas eraf gehaald, de Q wat opgestookt voor de burgers.


Simpel te maken maar ohw zo lekker....
