- Berichten
- 406
Hoi,
Van het weekend ga ik 'weer' spareribs maken. Wellicht de eerste keer voor bezoek!
Weer even ingelezen en de info die je krijgt is mega verschillend. Van 5 a 10 minuten direct tot 3-2-1=6 uur :-/
Ik wil de methode testen die op de gezichtenboek pagina van Weber staat:
https://www.facebook.com/weberbarbecues.NL?fref=ts
Daar staat dan weer 2,5 tot 3,5 uur (ongeveer) voor 3*1,5 kilo. (er staat trouwens 6-8 personen maar is dat niet wat weinig?)
Het lijkt me dat de dikte van de ribs ook behoorlijk uitmaakt of mis ik nu wat?
Ik hoor het graag. Ook als deze vraag nergens op slaat en ik beter moet googlen!
Van het weekend ga ik 'weer' spareribs maken. Wellicht de eerste keer voor bezoek!
Weer even ingelezen en de info die je krijgt is mega verschillend. Van 5 a 10 minuten direct tot 3-2-1=6 uur :-/
Ik wil de methode testen die op de gezichtenboek pagina van Weber staat:
https://www.facebook.com/weberbarbecues.NL?fref=ts
Daar staat dan weer 2,5 tot 3,5 uur (ongeveer) voor 3*1,5 kilo. (er staat trouwens 6-8 personen maar is dat niet wat weinig?)
Het lijkt me dat de dikte van de ribs ook behoorlijk uitmaakt of mis ik nu wat?
Ik hoor het graag. Ook als deze vraag nergens op slaat en ik beter moet googlen!
