- Berichten
- 48
Morgen ga ik voor het eerst een rib eye aan ??n stuk bereiden.
Het is de bedoeling hem eerst indirect te roken tot 55 graden en dan even direct verhitten voor een knapperig korstje.
uiteindelijk serveren met champignons, stroganoff sausje (voor de liefhebbers), gekruide aardappelpartjes van de bbq en spruitjes met spek en kastanjes.
Nu lekker gemarineerd met bruine suiker, zout, peper, knoflook en wat Chili vlogen voor een nachtje in de koelkast.
Als iemand verbeteringen op mijn gedachtengang ziet, dan hoor ik het graag. Wil namelijk liever niet zo'n kostbaar stuk vlees verprutsen.
Het is de bedoeling hem eerst indirect te roken tot 55 graden en dan even direct verhitten voor een knapperig korstje.
uiteindelijk serveren met champignons, stroganoff sausje (voor de liefhebbers), gekruide aardappelpartjes van de bbq en spruitjes met spek en kastanjes.
Nu lekker gemarineerd met bruine suiker, zout, peper, knoflook en wat Chili vlogen voor een nachtje in de koelkast.

Als iemand verbeteringen op mijn gedachtengang ziet, dan hoor ik het graag. Wil namelijk liever niet zo'n kostbaar stuk vlees verprutsen.
