Kipfilets 2 uurtjes in de brine (zout, peperbolletjes, thijm, rozemarijn)
Laten drogen in de koelkast
3 uurtjes ong. op het ei aan 80-90?C samen met wat appelhout
Kern temp. van 70?C zijn ze klaar.
Lekker met een zomerse salade (en van wat leftovers gebakken aardappelen getoverd)
Had ook nog met wat restjes van bacon ook nog eens een ontbijtje op het ei klaargemaakt.
Voor ons dus nooit geen gerookte kipfilets meer uit de winkel... Veel lekkerder zelf gemaakt!
Al met al een geslaagde zondag

Laten drogen in de koelkast
3 uurtjes ong. op het ei aan 80-90?C samen met wat appelhout

Kern temp. van 70?C zijn ze klaar.

Lekker met een zomerse salade (en van wat leftovers gebakken aardappelen getoverd)

Had ook nog met wat restjes van bacon ook nog eens een ontbijtje op het ei klaargemaakt.

Voor ons dus nooit geen gerookte kipfilets meer uit de winkel... Veel lekkerder zelf gemaakt!
Al met al een geslaagde zondag
