- Berichten
- 465
Vandaag thuis aan de klus en intussen had ik ook mooi de tijd om met een schuin oog de bbq in de gaten te houden.
Gister al vast de pekel gemaakt, uiteraard volgens het recept van Noskos. Deze is nu eenmaal gewoon goed!
Vanochtend 8 kipfiletjes even netjes gemaakt en in de pekel gelegd voor een uurtje. Daarna even drooggedept en een half uurtje in de koelkast gelegd. Bbq aan op Max 110 graden opgestookt, er wat beuken hout bij op gegooid en de kip erop. In net iets minder dan 2 uurtjes heerlijke malse gerookte kipfilet. Heerlijk voor bij de borrel, de eerste 2 zijn al op. Maar ook super in een salade, de vrouw ook weer blij!
Gister al vast de pekel gemaakt, uiteraard volgens het recept van Noskos. Deze is nu eenmaal gewoon goed!
Vanochtend 8 kipfiletjes even netjes gemaakt en in de pekel gelegd voor een uurtje. Daarna even drooggedept en een half uurtje in de koelkast gelegd. Bbq aan op Max 110 graden opgestookt, er wat beuken hout bij op gegooid en de kip erop. In net iets minder dan 2 uurtjes heerlijke malse gerookte kipfilet. Heerlijk voor bij de borrel, de eerste 2 zijn al op. Maar ook super in een salade, de vrouw ook weer blij!
