Nagerechtje eens voorbij zien komen "Tasty";
https://www.youtube.com/watch?v=izDY08n8ZTo
Perzik halveren;
Karamelsaus maken met geroosterde pecan noten;
Perzik insmeren met de karamelsaus en direct grillen (4 minuten per zijde) (bbq stond op 200 graden);
Afmaken met een bolletje vanille ijs en daar de karamelsaus met pecan noten overheen doen
Karamelsaus was helaas iets te ver door (verbrandde suiker) maar dat is een leermoment voor de volgende keer.
https://www.youtube.com/watch?v=izDY08n8ZTo
Perzik halveren;

Karamelsaus maken met geroosterde pecan noten;

Perzik insmeren met de karamelsaus en direct grillen (4 minuten per zijde) (bbq stond op 200 graden);

Afmaken met een bolletje vanille ijs en daar de karamelsaus met pecan noten overheen doen

Karamelsaus was helaas iets te ver door (verbrandde suiker) maar dat is een leermoment voor de volgende keer.