Vandaag tijd voor garnalen. Ik zag een prima recept van Maussie1982 voorbij komen. Hij had weliswaar black tiger garnalen gebruikt maar die had ik nu eenmaal niet in de vriezer dus werden het de gepelde garnalen die wel voorhanden waren.
Voor de marinade van de garnalen heb ik gebruikt :
knoflook,
een Spaanse peper,
olijfolie
maldon zout
vers gemalen peper
Ik heb ze een paar uur laten marineren.
Even op de grill tot ze gaar zijn.
Ondertussen verse pasta gekookt. Voor de saus heb ik gebruikt:
1 Spaanse peper
3 teentjes koflook
Samen wat aangebakken in olijfolie.
Tomatenpuree er bij (even mee bakken tot de zurige lucht er af is, maakt het een stuk lekkerder)
Een glas witte wijn er bij
Even door laten koken tot het wat ingedikt is.
De gare pasta en de garnalen door de saus scheppen.
Wat rucola sla er door scheppen.
Vang wat kookvocht van de pasta op, dit kun je op het eind nog toevoegen mocht je het geheel wat te droog vinden.
Geraspte kaas er over, een echte Italiaanse is natuurlijk het lekkerst.
Resultaat:
Dank je wel Maussie1982 voor dit recept, we hebben heerlijk gegeten.
Voor de marinade van de garnalen heb ik gebruikt :
knoflook,
een Spaanse peper,
olijfolie
maldon zout
vers gemalen peper
Ik heb ze een paar uur laten marineren.

Even op de grill tot ze gaar zijn.

Ondertussen verse pasta gekookt. Voor de saus heb ik gebruikt:
1 Spaanse peper
3 teentjes koflook
Samen wat aangebakken in olijfolie.
Tomatenpuree er bij (even mee bakken tot de zurige lucht er af is, maakt het een stuk lekkerder)
Een glas witte wijn er bij
Even door laten koken tot het wat ingedikt is.
De gare pasta en de garnalen door de saus scheppen.
Wat rucola sla er door scheppen.
Vang wat kookvocht van de pasta op, dit kun je op het eind nog toevoegen mocht je het geheel wat te droog vinden.
Geraspte kaas er over, een echte Italiaanse is natuurlijk het lekkerst.
Resultaat:

Dank je wel Maussie1982 voor dit recept, we hebben heerlijk gegeten.