- Berichten
- 5.120
Afgelopen weekend eerst een borrelhapje gemaakt.
Moest wat verbouwingsstof en
bij zoonlief wegspoelen.
Garnalen gekruid in sesamolie, indische kruiden en wat limoensap. Aan de spiezen geregen en dartussen door ontbijtspek.
Beenhammetje gevuld met een gefruite mix van gember, lomboks, sjalotten en knoflook. Tevens van djintan en koenjit toegevoegd. Afgewerkt met een scheut ketjap manis.
Beenhammetje open gewerkt (was een slechte snit deze keer) en gevuld. Aan de buitenzijde in de indo kruiden gezet. Laten rusten voor 12 h.
Hammie op de Q en rustig bij 170C indirect laten garen tot een kern van 64C. Enkele malen in de lak van sesamolie, gembersaus en PRB soysaus gezet. Laten rusten.
Opgediend met witte rijst, pecilsaus (lekker), atjar bloemkool. (erg goed gelukt).
Moest wat verbouwingsstof en


Garnalen gekruid in sesamolie, indische kruiden en wat limoensap. Aan de spiezen geregen en dartussen door ontbijtspek.
Beenhammetje gevuld met een gefruite mix van gember, lomboks, sjalotten en knoflook. Tevens van djintan en koenjit toegevoegd. Afgewerkt met een scheut ketjap manis.
Beenhammetje open gewerkt (was een slechte snit deze keer) en gevuld. Aan de buitenzijde in de indo kruiden gezet. Laten rusten voor 12 h.
Hammie op de Q en rustig bij 170C indirect laten garen tot een kern van 64C. Enkele malen in de lak van sesamolie, gembersaus en PRB soysaus gezet. Laten rusten.
Opgediend met witte rijst, pecilsaus (lekker), atjar bloemkool. (erg goed gelukt).
Laatst bewerkt: