Beef en Steak

Frikandel Döner

Armand

Tondelzoeker
Berichten
17
Vandaag stond frikandel döner op het menu
Eerst met de snijmachine frikandellen gesneden ik reepjes van 1,5mm dik en gekruid met gyros kruiden van wild woodpecker.
Vervolgens bbq indirect op 200gr en de “Döner” erop regelmatig omkeren/doorscheppen en als het lekker bruin is mag het de pita in.
Simpel maar heerlijk 😍

DC7C6FE0-F944-4CA3-BA6A-46A69F39DAD1.jpeg


57A84C65-2A00-4487-911C-26A0ED85E8E2.jpeg


28C247DD-40D7-4863-9079-0D7C98B1E3DD.jpeg


B334FD15-A018-4155-88FD-CEC1A706B853.jpeg


4D5778E8-7C3E-489D-B87A-9CC57911A792.jpeg


B5233E1A-A5DC-4A82-94C3-8EE344828A6D.jpeg
 
Dat is echt heel erg lekker!

Laatst binnen gemaakt, moet van de bbq alleen maar beter zijn. 😋
 
Ha wat een idee joh. Grappig en lekker ook lijkt me.
 
Dat is een leuk idee!!! Die gaat zeker dadelijk met iets beter weer gemaakt worden.
 
Die frikandöner ziet er goed uit 👍 Heb alleen geen snijmachine helaas. Misschien dat het met een kaasschaaf lukt 😆
 
Heb hem hier nog eens gezien dacht ik. ... of ergens anders.

Maar goed dat ik er weer aan herinnerd word, want lijkt me heerlijk. Enkel opletten met de vingers door de snijmachine
 
Ziet er heel lekker uit!
Maar is het niet enorm zout door naast de frikandelkruiden ook nog gyroskruiden te gebruiken?
 
Creatief! ik heb hem op m’n lijstje gezet👌
 
Wat een idee, dit moet ik onthouden, ziet er lekker uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan