BasBQ
Beef en Steak

Friet stoofvlees uit de DO

B

boa-spijker

Gast
Niet zoals je eigenlijk de dutch oven moet gebruiken, maar goed. het werkt perfect

ingredi?nten
kalf sukade vlees
ui
donker bier
wortel
rozemarijn
tijm
knoflook
laurier
runderbouillon
peper en zout

vlees beetje aanbakken met bloem
alle ingredi?nten erbij en de deksel erop
4123FA72-887F-4646-B352-3763807C18E3_zps5e8sxrzv.jpg


6 uur later aan de friet stoofvlees !!! wat een zondag heb je dan! heerlijk
E280AD75-04B4-4501-B650-1D808768EA1B_zpspl4s73ig.jpg

 
boa-spijker zei:
Niet zoals je eigenlijk de dutch oven moet gebruiken, maar goed. het werkt perfect

tis geen ongeschreven wet dat ie op vuur moet.
op deze manier krijg je eingelijk alleen maar de lekkerste sudderpot.
k gebruik zelf met regelmaat een rvs pan voor suddervlees in mn rookoven en t grootste voordeel is dat je de juiste  temperatuur voor suddervlees kan regelen nl rond de 95 graden.

oja: mooi verslag met plaatjes
 
Niks mis mee!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Nice
 
Lust ik wel
 
Terug
Bovenaan Onderaan