F
Forcerecon
Gast
Vandaag maar weer eens wat anders dan normaal
Er stond Gamba Pil-Pil op het lijstje en zalm op een plankje.
Verder nog MOINKBALLS en een lekkere biefstuk voor mezelf want ik hou niet van "dingen" die uit het water komen, behalve een mooie zeemeermin natuurlijk.
Deze waren als voorafje.
Mijn nieuwe rooster ( geseasoned en al)
De ingredi?nten zijn lekker aan het pruttelen.
Gereed om te worden gegeten. Een schaal met olijfolie met 2 chilipepertjes, 3 knoflookteentjes, half uitje, en een eetlepel gerookte paprikapoeder.
Zalm op een plankje die lekker aan het roken is.
Hier is de zalm klaar, 49 graden kerntemperatuur, een snufje viskruiden en gerookt met beuken en jeneverbessen en provinciale kruiden in een foliepakketje.
Daarna besprenkeld met Jack Daniels. Volgens de gasten alleen maar mmmmm...., ahhhh,,,, enz.. (blijkbaar goed bevallen).
En deze was dus voor mezelf met mooie grillmarks deze keer (mag ook wel met zo'n rooster).
Dus eentje die voor herhaling vatbaar is,
Fijn weekend!!
Er stond Gamba Pil-Pil op het lijstje en zalm op een plankje.
Verder nog MOINKBALLS en een lekkere biefstuk voor mezelf want ik hou niet van "dingen" die uit het water komen, behalve een mooie zeemeermin natuurlijk.

Deze waren als voorafje.

Mijn nieuwe rooster ( geseasoned en al)

De ingredi?nten zijn lekker aan het pruttelen.

Gereed om te worden gegeten. Een schaal met olijfolie met 2 chilipepertjes, 3 knoflookteentjes, half uitje, en een eetlepel gerookte paprikapoeder.

Zalm op een plankje die lekker aan het roken is.

Hier is de zalm klaar, 49 graden kerntemperatuur, een snufje viskruiden en gerookt met beuken en jeneverbessen en provinciale kruiden in een foliepakketje.
Daarna besprenkeld met Jack Daniels. Volgens de gasten alleen maar mmmmm...., ahhhh,,,, enz.. (blijkbaar goed bevallen).

En deze was dus voor mezelf met mooie grillmarks deze keer (mag ook wel met zo'n rooster).
Dus eentje die voor herhaling vatbaar is,
Fijn weekend!!