BasBQ
Beef en Steak

Friday night, pizza night

 
 

diesel4666

Stoker
Berichten
479
Nog eens pizza's gebakken. Echt zooo lekker...
Deze keer de vlammen ook echt zijdelings langs de pizza gekregen.
Wel even uit het oog verloren en hij stond op 500gr te blazen! (Ja, ik bedoel wel degelijk Celsius)
a4d50ed4ec004233e54af82f0315f514.jpg
490901ce594c40fcc7db3b03bd15b030.jpg
34e63627c07ec91eebbf8029522eb5ce.jpg
739e83efe2805f5f78c8a6b02c131f78.jpg
 
Zie er donders lekker uit 😋.
maar uuh, nog snel ff een fotootje van pizza op de q .anders worden ze een beetje boos 😉🤫
 
Slecht gefilmd is ook goed 😉. Ze zien er heerlijk uit.
 
Heerlijk zeg, mooie pizza’s

tips voor het deeg ?
 
Hele mooie pizza's, leuk muziekje bij dat slechte filmpje;)
 
Heerlijk zeg, mooie pizza’s

tips voor het deeg ?
Ik gebruik typo '0' bloem. De meesten zweren bij typo '00'. Ik laat het 1u op kamertemperatuur rijzen, dan 24u in de frigo.

Recept voor 4 pizza's:
600g bloem
3g droge gist
10g zout
2 snuifjes suiker
20g olijfolie
400g water

Ik maak gebruik van een 4cm dikke steen. Die gaat niet oververhitten. Ik bak rond de 400-425 graden.
 
Lekker hoor, origineel ook om een slecht filmpje toe te voegen.
Jij bent niet bang met die dome open te trekken bij zo'n hete kamado, nondeju
 
Dat ziet er erg goed uit. Zeker voor een pizza die je even uit het oog vergeten bent en een kamado die staat te blazen aan 500 graden!
Hij is geeneens zwart ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan