BasBQ
Beef en Steak

Fricandeau als pulled pork

 
 

Paddopaul

Tondelzoeker
Berichten
21
Hallo,

Mijn vraag is dus kan ik fricandeau van 1,3 kg gebruiken voor pulled pork aangezien het vrij mager is ?
Is het met barderen goed te krijgen ? 

Groeten,
Paul
 
Zat ik ook al aan te denken maar toch krijg ik die pp ook niet uit de kop misschien toch maar eens een lardeernaald aanschaffen en dan om de 2 cm een streng vet erin rijgen.
Of toch maar tot 55 'a 60 Graden.
Maar kan er nog ff over nadenken want nu liggen er spareribs op  =P~
 
Als je die Pulled pork niet uit je kop krijg dan haal je toch een procureur en maak je die klaar.
Lekker volgens het vertrouwde wedstrijd recept van Dennis.
En die fricandeau doe je lekker iets anders mee.
 
ik zou het ook zonde vinden van de fricandeau
 
Precies, een procureur erbij halen is een VEEL beter idee!!!
En een goede reden om de Q nog een keer op te stoken!
 
Okee ben overtuigd, zal wel een keer een procereur of boston butt  halen voor de pp.
Voor de fricandeau even een lekker receptje zoeken dan.
 
Terug
Bovenaan Onderaan