Beef en Steak

Fotogame; Close-up; Chickenwings

 
 
 
 

Peter64

BBQ Junkie
Berichten
5.200
Enkele weken begonnen met me wat te vervelen.
Toen maar rapido de Q aan en heerlijke kipvleugels gemaakt.
Dit tezamen et nasi, atjar, petjil etc naar binnen gewerkt.

De kip voor 6 uur laten marineren in een eigengemaakte bumbu. Kip beetje pittig met een zoetje. Heerlijk.
Daarna lekker indirect gegrild en een paar keer ingekwast met een saus van sambal, gembersiroop, ketchup en wat ketjap manis.

Foto maken, opdienen en naar binnen kluiven.

IMG_8901.jpg
IMG_8902.jpg
IMG_8903.jpg
IMG_8906.jpg
IMG_8910.jpg
IMG_8914.jpg
IMG_8913.jpg
 
ziet er super uit. Sinds kort ben ik ook verslingerd aan de wings. Vraagje: krijg je na het marineren het vel nog krokant gebakken? Tot nu toe heb ik ze alleen met een dry-rub gemaakt, maar wil ze zeker nog eens in de pekel leggen om ze NOG malser te krijgen, maar het krokant vel is voor mij wel een must. Ik ben bang dat ze met een pekel wat taai worden.
 
Dat ziet er smakelijk uit Peter 😋
Dee Bitburger zuut is aug jummie erbij 😊
 
Terug
Bovenaan Onderaan