- Berichten
- 5.200
Enkele weken begonnen met me wat te vervelen.
Toen maar rapido de Q aan en heerlijke kipvleugels gemaakt.
Dit tezamen et nasi, atjar, petjil etc naar binnen gewerkt.
De kip voor 6 uur laten marineren in een eigengemaakte bumbu. Kip beetje pittig met een zoetje. Heerlijk.
Daarna lekker indirect gegrild en een paar keer ingekwast met een saus van sambal, gembersiroop, ketchup en wat ketjap manis.
Foto maken, opdienen en naar binnen kluiven.
Toen maar rapido de Q aan en heerlijke kipvleugels gemaakt.
Dit tezamen et nasi, atjar, petjil etc naar binnen gewerkt.
De kip voor 6 uur laten marineren in een eigengemaakte bumbu. Kip beetje pittig met een zoetje. Heerlijk.
Daarna lekker indirect gegrild en een paar keer ingekwast met een saus van sambal, gembersiroop, ketchup en wat ketjap manis.
Foto maken, opdienen en naar binnen kluiven.