- Berichten
- 1.845
Goededag
Van het weekend forel koud gerookt.
Eerst 3 uur in twee delen zout ,daarna nacht in koelkast gedroogd.
Daarna 3 uurtjes gerookt met beukenmot.
Tempratuur onder de 25 graden gehouden met icepack in de kamado.
Daarna 2 dagen geseald in koelkast.
Smaak was wat te zout.
Iemand ervaring met het koud roken van kleine stukken forel.
Hoelang ze in het zout/bruine suiker ze moeten liggen.
Groeten Erwin
Van het weekend forel koud gerookt.
Eerst 3 uur in twee delen zout ,daarna nacht in koelkast gedroogd.
Daarna 3 uurtjes gerookt met beukenmot.
Tempratuur onder de 25 graden gehouden met icepack in de kamado.
Daarna 2 dagen geseald in koelkast.
Smaak was wat te zout.
Iemand ervaring met het koud roken van kleine stukken forel.
Hoelang ze in het zout/bruine suiker ze moeten liggen.
Groeten Erwin