Vandaag weer wat nieuws gemaakt en dat was zeker niet de laatste keer.
Hieronder het recept, ohwja heb nog een beetje druivenhout toegevoegd voor extra rook smaak.
Ingredienten saus:
- 1 eierdooier
- 1 el mosterd
- 100 ml zonnebloemoliever
- 2 el ketchup
- 1 gesnipperde rode ui
- 1 el ahornsiroop
- beetje peper
- paar druppels sherry azijn
Bereiding saus:
Roer de dooier door de mosterd. Voeg beetje bij beetje de olie toe en klop er een geheel van. Voeg als laatste de overige ingredi?nten erbij.
Ingedrienten burger :
- 500 gr kalfsgehakt
- 1 tl zout
- beetje witte peper
- beetje melk
- beetje paneermeel
- 40 gr parmazaansekaas
Doe 10 gr parmazaanse kaas in een pannetje en bak tot het licht bruin is
Men het gehakt met zout, peper, melk en paneermeel en maak er 4 ballen van. Voor extra sappige burgers doe ik er een klein klontje roomboter in.
Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk
Hieronder het recept, ohwja heb nog een beetje druivenhout toegevoegd voor extra rook smaak.
Ingredienten saus:
- 1 eierdooier
- 1 el mosterd
- 100 ml zonnebloemoliever
- 2 el ketchup
- 1 gesnipperde rode ui
- 1 el ahornsiroop
- beetje peper
- paar druppels sherry azijn
Bereiding saus:
Roer de dooier door de mosterd. Voeg beetje bij beetje de olie toe en klop er een geheel van. Voeg als laatste de overige ingredi?nten erbij.
Ingedrienten burger :
- 500 gr kalfsgehakt
- 1 tl zout
- beetje witte peper
- beetje melk
- beetje paneermeel
- 40 gr parmazaansekaas
Doe 10 gr parmazaanse kaas in een pannetje en bak tot het licht bruin is
Men het gehakt met zout, peper, melk en paneermeel en maak er 4 ballen van. Voor extra sappige burgers doe ik er een klein klontje roomboter in.





Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk