- Berichten
- 27
Fingerfood van de BBQ door Andreas Rummel van Veltman Uitgevers B.V.
Met de recepten in dit boek stelt u een compleet barbecuebuffet samen en verwent u uzelf en uw gasten met allerlei kleine lekkernijen. Gebruik uw fantasie en creativiteit en maak van het barbecuefestijn een onvergetelijke happening. Met de tips en trucs voor het roosteren van voedsel en een perfecte voorbereiding is succes gegarandeerd. Laat het barbecuefeest maar beginnen!
Andreas Rummel is een van de bekendste en succesvolste barbecue-specialisten van Duitsland. Hij presenteert meer dan 200 (tv)shows per jaar en heeft inmiddels ook diverse boeken op zijn naam staan.
Fantastisch inspirerend boek vol leuke ideetjes!
Schelm
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Met de recepten in dit boek stelt u een compleet barbecuebuffet samen en verwent u uzelf en uw gasten met allerlei kleine lekkernijen. Gebruik uw fantasie en creativiteit en maak van het barbecuefestijn een onvergetelijke happening. Met de tips en trucs voor het roosteren van voedsel en een perfecte voorbereiding is succes gegarandeerd. Laat het barbecuefeest maar beginnen!
Andreas Rummel is een van de bekendste en succesvolste barbecue-specialisten van Duitsland. Hij presenteert meer dan 200 (tv)shows per jaar en heeft inmiddels ook diverse boeken op zijn naam staan.
Fantastisch inspirerend boek vol leuke ideetjes!

Schelm
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk