- Berichten
- 2.745
Gisteravond Bbq geregeld bij schoonzus zij had een weber 57 was nieuw voor mij maar ging prima steeds rond 130 graden kunnen houden.
Ben s’ochtends thuis begonnen op mijn kamado de spareribs en kippendijcake gedeeltelijk klaar te maken de spareribs tot en met de inpak periode aan ze daar in te laten en daarna ze op de weber af te maken had ze trouwens vrijdag al in de rub gezet .
De kippendijcake had ik ook op vrijdag gemaakt en een beetje druk erop gezet zodat het mooi compact werd.
De kippendijcake heb ik op de kamado gelegd tot de kerntemperatuur 58 graden was en de saus af gegoten zodat ik die voor de glaze kon gebruiken.
Deze dus later uit het cakeblik gehaald en op de weber en af en toe de glaze erop tot hij 78 graden was.
En er was iemand die ook nog een voorgegaarde sparerib mee had genomen en kippen dijen.
Had zelf nog eigengemaakte worstjes mee en beefburgers.
Er moest natuurlijk ook nog voor de dames groente komen dat de bricknic gevuld en die ook op de weber zoete aardappels nog poffen
Oja en nog diamanthaas gegrild op de joystove en daar steak takati van gemaakt .
Moet zeggen ze waren super tevreden het was allemaal prima gelukt ondanks dat ik het op een andere Bbq deed .
spareribs waren erg zacht zo van het botje af de steak takati was zo verdwenen.
Dat zet nu de foto’s erbij zit wel wat door elkaar heen maar ja bier erin soms vergeten foto te maken
Ben s’ochtends thuis begonnen op mijn kamado de spareribs en kippendijcake gedeeltelijk klaar te maken de spareribs tot en met de inpak periode aan ze daar in te laten en daarna ze op de weber af te maken had ze trouwens vrijdag al in de rub gezet .
De kippendijcake had ik ook op vrijdag gemaakt en een beetje druk erop gezet zodat het mooi compact werd.
De kippendijcake heb ik op de kamado gelegd tot de kerntemperatuur 58 graden was en de saus af gegoten zodat ik die voor de glaze kon gebruiken.
Deze dus later uit het cakeblik gehaald en op de weber en af en toe de glaze erop tot hij 78 graden was.
En er was iemand die ook nog een voorgegaarde sparerib mee had genomen en kippen dijen.
Had zelf nog eigengemaakte worstjes mee en beefburgers.
Er moest natuurlijk ook nog voor de dames groente komen dat de bricknic gevuld en die ook op de weber zoete aardappels nog poffen
Oja en nog diamanthaas gegrild op de joystove en daar steak takati van gemaakt .
Moet zeggen ze waren super tevreden het was allemaal prima gelukt ondanks dat ik het op een andere Bbq deed .
spareribs waren erg zacht zo van het botje af de steak takati was zo verdwenen.
Dat zet nu de foto’s erbij zit wel wat door elkaar heen maar ja bier erin soms vergeten foto te maken
