- Berichten
- 5.302
Vandaag kwamen er wat vrienden en familie f1 kijken bij mij thuis.
Samen met baconweekend genoeg inspiratie om buikspek te maken.
Joe aangemaakt op een 120/130 graden indirect met een blokje kersenhout erbij.
En een mooi stuk buikspek flink ingesmeerd met een mix van zout, peper, knoflookpoeder en wat goeie dingen van Ralph de kok.
Hierna op de bbq gelegd om rustig een paar uurtjes rook mee te pakken.
Na een paar uur zag het er al lekker uit en zag ik rond de 70 graden kern, dit was het moment om alles in te pakken.
Na nog een uur (ingepakt) zat ik tegen de 85/90 graden kern en was het tijd om hem in de koelbox te leggen.
Na wat spannende acties op de baan was de race voorbij en heb ik hem in stukken gesneden.
We hebben er erg van genoten op een broodje met wat saus.
We hebben allemaal erg lekker gegeten en een mooie middag gehad.
Samen met baconweekend genoeg inspiratie om buikspek te maken.
Joe aangemaakt op een 120/130 graden indirect met een blokje kersenhout erbij.
En een mooi stuk buikspek flink ingesmeerd met een mix van zout, peper, knoflookpoeder en wat goeie dingen van Ralph de kok.
Hierna op de bbq gelegd om rustig een paar uurtjes rook mee te pakken.
Na een paar uur zag het er al lekker uit en zag ik rond de 70 graden kern, dit was het moment om alles in te pakken.
Na nog een uur (ingepakt) zat ik tegen de 85/90 graden kern en was het tijd om hem in de koelbox te leggen.
Na wat spannende acties op de baan was de race voorbij en heb ik hem in stukken gesneden.
We hebben er erg van genoten op een broodje met wat saus.
We hebben allemaal erg lekker gegeten en een mooie middag gehad.