Ik heb sinds kort een spit (kippetje is al gelukt) en nog een goede kilo Tri-tip in de vriezer.
Ik ben opzoek naar wat tips voor het grillen van de tri-tip met het spit.
Ik heb een kamado compact en ik kan de kolen aan 1 kant schuiven en daarnaast een lekbakje (zoals ik bij de kip heb gedaan). Is dat ook een goede manier voor de Tri-tip of gewoon beter de hele bodem van de kamado met kolen vullen en de tri-tip daarboven grillen.
Ik heb tegen de tijd dat dit op de planning staat een draadloze thermometer (soort van Meater) die in het draaiende vlees kan.
Wat adviseren jullie als dome temperatuur en hoe lang moet ik globaal rekening houden qua bereiding?
Verstuurd vanaf mijn motorola edge 50 pro met Tapatalk
Ik ben opzoek naar wat tips voor het grillen van de tri-tip met het spit.
Ik heb een kamado compact en ik kan de kolen aan 1 kant schuiven en daarnaast een lekbakje (zoals ik bij de kip heb gedaan). Is dat ook een goede manier voor de Tri-tip of gewoon beter de hele bodem van de kamado met kolen vullen en de tri-tip daarboven grillen.
Ik heb tegen de tijd dat dit op de planning staat een draadloze thermometer (soort van Meater) die in het draaiende vlees kan.
Wat adviseren jullie als dome temperatuur en hoe lang moet ik globaal rekening houden qua bereiding?
Verstuurd vanaf mijn motorola edge 50 pro met Tapatalk